All Movies

Darah Panas (full movie) . Filem melayu terbaru 2016

Darah Panas (full movie) . Filem melayu terbaru 2016

Darah Panas (full movie) . Filem melayu terbaru 2016

Drama melayu terbaru 2016 -Hello Guys Please Subscribe Me And Leave A Like, If You Like My Video.. Also Dont Forget To Watch My Another Video In My Channel
Thanks For Your Support..
More Video Will Upload Soon..
Darah Panas (full movie) . Filem melayu terbaru 2016

source

Darah Panas (full movie) . Filem melayu terbaru 2016

  • bole jalan gak laa jln cternye

  • Ong bhsa hk,kayafilm apa,tuh yg lari dari suami trs dijual

  • Masih krg bersyukur,dah mewah keluarga mampu msh ingin jdi model

  • gila pya cita..hero kena tembak kt kaki ntah kt hgway mana2..lps tu ade org asli merawat skali da siap trus bangun balik rmh nenek die itu jam bole smpai,xpayah heroin tggu lama2 kt rmh nenek die tu,kuasa kuda apakah ini!??? 😀

  • Ketaatan manusia amat penting. ingat. taat setialah pada rakan kita.

  • yang aku pelik ni minit 43.40 bwk ppuan lari smpi kt kg xpki hlmet.rare gler xpnh kne tahan polis jpj ke cmtu hahaha

  • 1. part 43:30 tu aq peLik ceLah mne triton tu boLe muat????
    2. kLu aq jdi ady aq suruh famiLy ni bLah cpat
    3. sofi ni mmg skrip2 dia terbaik
    4. tp ending cmner dia boLe smpi umah tu???

  • setan tuh orang

  • jalan citer drama jer lebih

  • penjenayah tak smua jahat…kne faham citer ni

  • hy

  • buat pelajaran jgn mudah dengan rayuan dumay…

  • terpulang pada yg menonton..realiti kehidupan sekarang..

  • Okey laa ceta ni…ada mesej yg disampaikn melalui ceta ni…bukan sekadar filem…hanya yg betul betul menghayati dan memahami ceta ni je yg faham apa yg disampaikan…utk dijadikn iktibar dlm kehidupan manusia di dunia ni…jadikn yg baik sebagai teladan,dan jauhkan yg buruk dlm kehidupan…

  • aduiii…. brpa kali maaflah …. lambat pikap …

  • cemen masa loading nya lama bangat

  • terbaek cite ni..ade mesej

  • film ta bagus….

  • Ok lah film nih ,, kalau ada lgi I nak tengok film Melayu Yang lebih Hot

  • PENGARAH BANGANG ARTIS PUN BAHALUL

  • saMPAH MENYAMPAH DRAMA TONG SAMPAH

  • drame filem hentikan tk layak tayangan….mutu cakhongki

  • bodoh bangang yg producer sama artis bodoh….stupid

  • gi jahanam la filem melayu..takde mutu kekwat lebih….hentikan je filem2 melayu yg havoc hampeh

  • Minat sngat dlm dunia lakonan…. Siapa tau cm mana cara msuk berlakon…

  • ????

  • tsudg

  • flem malayu jangan berlakon sambil lewa kena berlakon.betul2 khusyok jgan acuh tak acuh tengok flem2 english mcam mane mereka berlakon betul2 berlaku hebat jadi flem melayu kita perlu la di naik taraf lipat gandakan kebolehan seni bena semangat yg penoh keberanian

  • memang kurang ajar filem melayu,patut melayu lemah dan bodoh.

  • ????

  • video ok

  • ksih panjang punya cte lah brow

  • aku mana

  • ada blue x?

  • Jalan cerita sungguh bermakna tapi terlalu pendek. Ingat !!!! Dunia ni penuh dgn pancaroba dan tipu daya jadi harus berhati hati dlm apa pun jua kita lakukan. Jangan tenguk je tapi tak jadikan Ikhtibar.

  • buat apa tuu ??

  • ok

  • tak hrmat la flem ne. tpi trbaek la flem ne

  • tak hrmat la flem ne. tpi trbaek la flem ne

  • NICE….INTERESTING……………………………………